Do hrnčeka a misky - Kamila Procházková Ak ste si obľúbili priemyselne vyrábané dehydrované pokrmy pre ich rýchlu prípravu, ľahkú dostupnosť či nízku hmotnosť, ale vadí vám umelé farbivá či dochucovanie látky v nich obsiahnuté, pustite sa s pomocou tejto jedinečnej kuchárky do prípravy jedál vlastných, ktoré budú nielen zostavená podľa vašich osobných stravovacích potrieb, ale navyše vás prekvapí svojou lahodnou chuťou! Obsahuje recepty na: polievky (zeleninové, strukovinové, mäsové, hubové) hlavné jedlá (kuskus, rezance) dezerty (cestoviny, kaša) Vrátane receptov: bez lepku bez mlieka vegánskych vegetariánskych Prednosti doma pripravených instantných jedál z tejto kuchárky: absencia umelých farbív a dochucovanie látok možnosť úpravy podľa diétnych obmedzení (laktóza, lepok a pod. ) možnosť vegetariánskej či vegánske varanty neobmedzenosť škálou priemyselne vyrábaných instantných jedál vzrušujúci pocit kulinárskeho experimentátora pri ich príprave Počet stránok: 104 Väzba: brožovaná, šitá niťami ISBN: 978-80-2643-504-4 formát: 167x225 mm.