Slovenská pohánková kuchárka - Hana Čechová Šimková Obohaťte svoj jedálniček o pohánku, bezlepkovú a od 12. storočia u nás pestovanou surovinu. Táto kuchárka poteší každého, kto má záujem o zdravú výživu, ale aj toho, kto si dá rád mäso, pretože autorka sa receptom s mäsom nevyhýba. Môžete si upiecť vlastný pohánkovej pečivo, múčniky, pizzu, tortily, zahusťovať polievky, urobiť kaše alebo zapekané zmesi, karbonátky, knedle. a mnoho ďalších vynikajúcich lahôdok. Vďaka korenia a ďalších ingrediencií sa pohánka môže premeniť z opomínané šedej myšky kuchyne na moderné a zdravé spestrenie vášho jedálnička. Autorka inšpiráciu pre svoje recepty čerpá z domácich tradícií, ale aj v zahraničí. Počet stránok: 96 väzba: vázaná s laminovaným poťahom ISBN: 978-80-2640-827-7 formát: 167x225 mm Hana Šimková je známa autorka diétnych receptov, ktorá svoje skúsenosti v tomto odbore získala viac ako 20-ročnou starostlivosťou o niekoľko alergikov vo svojej rodine. Venuje sa najmä bezlepkové, bezsojové a bezmliečnu strave, preferuje vegetariánsku výživu, ale mäso nezavrhuje.