Wolfberry Tapioková múka BIO, 400 g Rovnako ako v našich krajinách používame pri varení zemiakový alebo kukuričný škrob, tak siahajú Juhoameričania a Aziati po tapioke. Na rozdiel od tunajších škrobov vyniká tapioka svojim univerzálnym využitím. Nepatrí k strukovinám ani obilninám a neobsahuje teda lepok či iné alergény. Je vyhľadávaná pri bezlepkovej, bezlaktózovej, paleo alebo nízkocholesterolovej diéte. Je však nevhodná pri nízkosacharidovej diéte – obsahuje totiž toľko komplexných sacharidov ako zemiaky. Pokiaľ sa zaujímate o zdravú výživu, potom by tapioka rozhodne nemala uniknúť vašej pozornosti. Použitie Tapiokovú múku môžete použiť ako univerzálnu kuchynskú prísadu. Ako zahusťovadlo do polievok, omáčok a dusených jedál, na prípravu krémov, pri pečení múčnikov a dezertov alebo na výrobu výborného pudingu. Ideálna je tiež ako náhrada želatíny či ryže. Nutričné údaje na 100 g Energetická hodnota 1485 kJ / 350 kcal tuky 0,5 g – z toho nasýtené 0,1 g sacharidy 86 g – z toho cukry 0,5 g bielkoviny 0,5 g vláknina 0,9 g soľ 0,1 g Krajina pôvodu Thajsko Balenie 400 g.
obsah balení |
1000 g |
Krajina pôvodu |
Thajsko |