NATU - Lyofilizovanej černice Mrazom sušené černice si vďaka šetrnému spracovaniu uchovávajú až 90% všetkých pôvodných vlastností, ako je vôňa, chuť, farba a predovšetkým obsah zdraviu prospešných látok. Lyofilizované ovocie sa pri kontakte s vodou navracia do takmer pôvodného stavu. Černice sú bohatým zdrojom vitamínov E a C. Černice tiež podporujú trávenie a prispievajú k funkcii dýchacieho systému. body výhod až 90% pôvodných vlastností ľahké a chrumkavé využitie Využite mrazom sušené černice uplně rovnako, ako keby boli čerstvé, do koktailov, zdravých ovocných smoothies, raňajkových kašou. Pekne zafarbia a dodá nezameniteľnú chuť. balenie 20 g Alergény: Neobsahuje Krajina pôvodu: Nemecko Zloženie: Černice celé lyofilizovanej Nutričné údaje Energetická hodnota 1200 kJ / 287 kcal tuky 6,3 g - z toho nasýtené mastné kyseliny 0 g sacharidy 39,6 g - z toho cukry 39,6 g bielkoviny 7,6 g vláknina 20 g soľ 0 g Vedeli ste, že? Černice obsahujú vitamín C, vitamíny skupiny B, fosfor, železo, horčík a vápnik. Zlepšujú celkovú telesnú kondíciu, podporujú regeneráciu a povzbudzujú imunitu, sú preto vhodným doplnkom pri rekonvalescencii, únave a prechladnutia. Zlepšujú stav cievneho systému, odporúčajú sa pri arterioskleróze, kŕčových žilách, hemoroidoch a vďaka zvýšenému prekrveniu aj pri poruchách erekcie.