Incacao - 70% čokoláda obohatená o MCT olej a kolegén, Ekvádor, Santo Domingo, 45 g Bean to bar čokoláda so 70% obsahom kakaa od značky Incacao je vyrobená z kakaových bôbov odrody Nacional, ktoré pochádzajú z Ekvádoru, konkrétne oblasti Santo Domingo. Namiesto pestovania, podnebia aj okolo rastúcej plodiny majú na výslednú chuť kakaa významný vplyv. Profil 70% čokolády Ecuador Čokoláda je unikátna vďaka tomu, že je obohatená o MCT, čistú C8 kyselinu oktánovú z kokosu a kolagénový komplex. C8 je zo všetkých MCT kyselín biologicky najdostupnejší pre tvorbu ketónov v pečeni a dodáva telu extra podporu. Čokoláda neobsahuje žiadny rafinovaný cukor ani mlieko. Je dosladená kombináciou prírodných sladidiel inositol, erytritol, ribose, thaumatin (katemfe ovocie) Má nízky glykemický index, a je vhodná pre diabetikov aj pre keto a low carb diétu. Po rozbalení si z druhej strany obalu môžete prečítať viac podrobností o pôvode a výrobe tejto unikátnej čokolády. Značka Incacao je charakteristická tým, že v sebe spája vysokú gastronómiu spolu s najnovšími potravinárskymi technológiami a funkčnými potravinami. Vhodné pre: bez lepku, sugar free, laktóza free, soy free, GMO free, vegán, low carb, keto, dojčiace a deti. Zloženie kakaové bôby, kakaové maslo, sladidlá: inositol, erytritol, ribóza, kolagén, kyselina oktánová (kokos mct), sladidlo: thaumatin (z ovocia katemfe). Obsahuje minimálne 70% kakaa. NUTRIČNÉ HODNOTY obsah v 100 gramoch Energia 451Kcal, 1887kJ z toho celkovo tuky 39 g Saturované tuky 24,4 g Karbohydráty 28,7 g z toho celkovo cukry 7,6 g Polyoly 17,6 g Bielkoviny 12,5 g Soľ 0 g Veľkosť balenia 45 g.