Chocolat Madagascar - BIO Horká čokoláda, 100% kakao, 85 g 100% horká bio čokoláda od značky Chocolat Madagascar je vyrobená len a len z tých najkvalitnejších kakaových bôbov. Má krásnu, svetlo hnedú až červenú farbu a jej komplexná chuť sa pomaly rozvíja v ovocnej, citrusové a príjemne horkastej tóny. Na jazyku sa pomaly rozpúšťa v hladkú zamatovú textúru. Neobsahuje žiadny pridaný cukor ani mlieko, a je teda vhodná aj pre vegánov a vegetariánov. Obsiahnuté bio (certifikát Organic Ecocert) kakaové bôby sa zberajú v údolí Sambirano na severozápade Madagaskare. Celá výroba čokolád - od zberu kakaových bôbov, cez ich spracovanie, následnú výrobu čokolád aj ich balenie, prebieha priamo na Madagaskare. Kakaové bôby sú tak v čase spracovania maximálne čerstvé, čo sa významne prejavuje na ich chuti i výživovej hodnote. Vďaka ich plnej chuti chutia čokolády samy o sebe výborne, nie sú nepríjemne horké, a nie je potrebné do nich pridávať žiadne ďalšie ochucovadlá alebo je chemicky upravovať alkalizáciou. Tento spôsob výroby tiež maximálne podporuje miestnu ekonomiku (tzv. RaiseTrade), a jedná sa taktiež o vysoko ekologické riešenie vďaka úspore pohonných hmôt. zloženie Madagaskarskej kakaové bôby (podiel kakaa min. 100%) Vyrobené v manufaktúre, ktorá spracováva tiež mlieko a kešu orechy. Uchovávajte na suchom a chladnom mieste mimo priameho slnečného žiarenia, ideálne vo vzduchotesnej nádobe. obsah 85 g.
Obsah |
85 g |
Krajina pôvodu |
Madagaskar |