Jablkovo-medový ocot BIO, 500 ml Prírodný produkt vyrobený fermentáciou alkoholu z čerstvo vytlačeného organického jablkového džúsu a kyseliny octovej. Tým si zachoval prírodné vitamíny a minerály z ovocia. Pridaný BIO med ocot obohacuje o živiny z rôznych rastlín a bylín a dáva mu jemnú medovú vôňu a príjemnú chuť. Organický jablkovo-medový ocot s prírodným kalom, spôsobeným prirodzene sa vyskytujúcim pektínom. Vďaka neodfiltrovaniu si zachováva enzýmy a minerály vytvorené baktériami v nepasterizovanom surovom octe. Je tepelne nespracovaný a neobsahuje žiadne umelé farbivá a konzervačné látky. Výrobok má bohatú jablkovú chuť. Organický jablkovo-medový ocot má širokú škálu použitia, napr. na ochutenie šalátov a pokrmov alebo marinovanie. Odporúča sa piť jablkový ocot zmiešaný s vodou ráno na lačný žalúdok. Zloženie Jablkový ocot*; med (2 %)*. *produkt ekologického poľnohospodárstva Po otvorení uchovávať v chlade a chrániť pred slnečným žiarením. Môže obsahovať prirodzene sa vyskytujúce usadeniny, ktoré nemajú vplyv na kvalitu. Krajina pôvodu Bulharsko Objem 500 ml.
Krajina pôvodu |
Bulharsko |
Obsah |
500ml |