Sonnentor - Petržlen rezaná, BIO, 15 g O petržlene nemôžeme povedať, že sa na niečo nehodí. Možno preto patrí k tým kuchynským bylinám, ktoré sa zdajú v stredoeurópskej kuchyni nenahraditeľnými. Vňať s hladkými alebo kučeravými lístkami sa v našich zemepisných šírkach veľmi často as obľubou používa do množstva jedál. Vedľa polievok, šalátov a zemiakov, ku ktorým skvele hodia sa dajú z vňate vykúzliť rôzne kreatívne pokrmy. Petržlen sa prirodzene skvele hodí k rybám, vajíčkam, zelenine a takmer ku všetkému, na čo má človek chuť. TIP: Vyskúšajte orientálny petržlenový šalát: veľké množstvo vňate (nešetriť!) jemne nasekať a zmiešať s niekoľkými paradajkami, pridať dresing z citróna, soli a olivového oleja. Nemala by chýbať v žiadnej domácnosti. Využitie Dipy, zelenina, vajcia, ryby, hydina, jahňacie mäso, strukoviny, šalát, polievky, grilovanie, pikantná štrúdľa, tekvica / cuketa, čatní, paradajky, zapekanie, zemiaky, dusené mäso, rizoto, nátierky, pečené mäso, pesto , cestoviny, jedlá z jedného hrnca, bravčové mäso, vegetariánske jedlá. Zloženie 100% petžeľ bio Skladovanie Skladovať v suchu a chlade. Veľkosť balenia 15 g.