Sonnentor - Rasca celá, BIO, 60 g Rasca je korením predovšetkým nemecky hovoriacich krajín a poznáme ho hlavne ako korenie na chlieb. Bravčová pečienka, kel a kyslá kapusta sa opierajú o jeho ostrú, horko-sladkú arómu. Hnedé semienka dochutia ako zemiakovú polievku či tvarohovú nátierku, tak sú základom niektorých tradičných severoafrických jedál ako napr. marocké rascové polievky. TIP: Mnoho ľudí sa chce vyhnúť priamemu uhryznutiu do rasce. Kto chce, môže korenie uvariť v ľanovom vrecúšku a pred servírovaním ho odstrániť. Nemal by chýbať v žiadnej domácnosti. Využitie Zemiaky, grilovanie, ryby, vegetariánske jedlá, jahňacie mäso, jedlá z jedného hrnca, strukoviny, zverina, hovädzie mäso, polievky, chlieb, dusené mäso, hydina, nátierky, bravčové mäso, zapekanie, pečené mäso Zloženie 100% rasca bio Skladovanie Skladovať v suchu a chlade. Veľkosť balenia 60 g.