NATU -Marhule (bez cukru a SO2)
Marhule sú zdrojom vlákniny a minerálnych látok, najmä železa, draslíka, horčíka a fosforu Sú tiež veľmi bohaté na vitamín E, ktorý chráni naše bunky Naše marhule sú bez pridaného cukru a nebezpečného SO2
Výhody
bez pridaných cukrov
bez nebezpečného SO2
Využitie
Čínska medicína odporúča každý deň niekoľko kúskov sušených marhúľ Možno ich jesť len tak, alebo pridať do kaše, smoothies alebo do cesta pri pečení
Vedeli ste, že?
Marhule obsahujú veľa sacharidov, vlákniny, ale aj minerálnych látok (železo, bór, draslík) a vitamínov (C, B a provitamín A) Marhule, podobne ako čerešne, ovplyvňujú proces krvotvorby a ich konzumácia sa odporúča ľuďom, ktorí majú problémy s anémiou Marhuliam sa pripisujú zásluhy na dlhovekosti z toho dôvodu, že sú dobré proti nespavosti, podporujú chuť do jedla, zlepšujú zrak a pomáhajú znižovať hladinu cholesterolu v krvi K zoznamu ich super vlastností patrí aj prevencia neuróz, pozitívny vplyv na tráviace ústrojenstvo či podpora liečby zápalových ochorení horných dýchacích ciest
Balenie
100 g
Alergény: Neobsahuje
Krajina pôvodu: Turecko
Zloženie: Sušené marhule
Nutričné údaje
Energetická hodnota
1009 kJ / 241 kcal
tuky
0,62 g
- z toho nasýtné mastné kyseliny
0,02 g
sacharidy
62,45 g
- z toho cukry
53,44 g
bielkoviny
3,39 g
vláknina
7,3 g
soľ
0 g