Použitie v mnohých podobách Vlašské orechy môžete použiť pri pečení, prihodiť hrsť do šalátov, raňajkových kaší a skvele sa hodia k syrom. Zdroj omega-3 Vlašské orechy sú okrem vynikajúcej sladkastej chuti aj výborným zdrojom rastlinných bielkovín a omega-3 mastných kyselín , ktoré sa podieľajú na funkcii mozgu. Ako v škrupine! Vďaka svojmu obsahu nenasýtených mastných kyselín sú aj ďaleko náchylnejšie na žltnutie. Preto odporúčame orechy uchovávať vo vzduchotesnej nádobe, bez prístupu svetla. Ako keby boli v škrupine. BrainPedia. sk - miesto nabité informáciami! So správnymi informáciami nemožno urobiť zlé rozhodnutie. Výživové hodnoty na 100 g Energetická hodnota 2884 kJ / 689 kcal Tuky 65,2 g - z toho nasýtené mastné kyseliny 6,1 g Sacharidy 7 g - z toho cukry 2,6 g Vláknina 6,7 g Bielkoviny 15,2 g Soľ 0,005 g Nákupom podporíte aj české lesy #stromzaobjednávku! Zloženie: 100% BIO vlašské orechy. Pôvod: Moldavsko. Distribútor: Votamax sro, Hladnovská 83/93, Ostrava Skladovanie: Pri izbovej teplote, na suchom a tmavom mieste. Hmotnosť: 250 g.
Hmotnost |
250 g |
Forma |
Celé kusy |