Spojenie ovocno kyslej chuti mandarínok a BIO horkej čokolády Jednotlivé mesiačiky mandarínok sú najskôr usušené mrazom ( lyofilizácia ) a potom ich obalíme do vrstvy BIO horkej čokolády. Mrazom sušené mandarínky Lyofilizácia je šetrný spôsob sušenia ovocia mrazom, kedy dochádza k odstráneniu všetkej vody z plodov. Zostáva zachovaná chuť, farba aj dôležité vitamíny a minerály. BrainPedia. cz - miesto nabité informáciami! So správnymi informáciami nemožno urobiť zlé rozhodnutie. Výživové hodnoty na 100 g Energetická hodnota 2297 kJ / 549 kcal Tuky 37,41 g - z toho nasýtené mastné kyseliny 22,38 g Sacharidy 37,19 g - z toho cukry 32,65 g Vláknina 11,76 g Bielkoviny 10,21 g Soľ 0,38 g Nákupom podporíte aj slovenské lesy #stromzaobjednávku! Zloženie: (81 %) horká čokoláda* (kakaová hmota*, trstinový cukor*, kakaové maslo*, emulgátor: sójový lecithin* , vanilkový extrakt*), (16 %) lyofilizované mandarínky, kakaové maslo*. *produkt z ekologického poľnohospodárstva. Minimálna trvanlivosť (číslo šarže) na bočnej strane. Uchovávajte v suchu, chlade a nevystavujte priamemu slnečnému žiareniu. Pôvod: Vyrobené v Českej republike. Votamax s. r. o. , Hladnovská 83/93, Ostrava Skladovanie: Pri izbovej teplote, na suchom a tmavom mieste. Hmotnosť: 215 g.
Typ |
Ovocie v čokoláde |
Forma |
Celé kusy |
Veľkosť balenia |
215 g |