BIO pôvod pre vyššiu dávku vitamínov bez chémie Svieža kyslá chuť je zárukou vysokej dávky vitamínu C. Obsahujú aj vitamín B či jód, vápnik, železo a draslík. Vybrali sme pre vás višne sušené mrazom v BIO kvalite , ktoré neobsahujú chémiu (pesticídy, ťažké kovy), pretože sú vypestované v ekologickom poľnohospodárstve. Chuť čerstvých višní vďaka lyofilizácii Lyofilizácia je šetrný spôsob sušenia ovocia mrazom, kedy dochádza k odstráneniu všetkej vody z plodov. Zostáva uchovaná chuť, farba aj dôležité vitamíny a minerály. Oproti sušenému ovociu chutia lyofilizované plody ako čerstvé! Nielen chutné, ale aj zdraviu prospešné, plné vitamínov. Navyše pomáhajú s tvorbou spánkového hormónu melatonínu. Vitamíny Podpora trávenia BIO kvalita Melatonín BrainPedia. cz - miesto nabité informáciami! So správnymi informáciami nemožno urobiť zlé rozhodnutie. Výživové hodnoty na 100 g Energetická hodnota 1472 kJ / 348 kcal Tuky < 0,5 g - z toho nasýtené mastné kyseliny 0,2 g Sacharidy 75 g - z toho cukry 41 g Vláknina 9,5 g Bielkoviny 6 g Soľ 0,02 g BIO certifikácia CZ-BIO-001 Naše lyofilizované višne majú BIO certifikát - Produkcia ekologického poľnohospodárstva EÚ. Nákupom podporíte aj slovenské lesy #stromzaobjednávku! Zloženie: 100% BIO lyofilizované višne. Pôvod: Poľsko Distribútor: Votamax s. r. o. , Hladnovská 83/93, Ostrava Skladovanie: Pri izbovej teplote, na suchom a tmavom mieste. Hmotnosť: 45 g.
Určenie |
Bez pridaného cukru |
Typ |
Lyofilizované ovocie |
Forma |
Celé kusy |
Veľkosť balenia |
45 g |