BIO pôvod pre vyššiu dávku vitamínov bez chémie Nasladnutá chuť a tiež obsah vitamínov A, C a E , ktoré patria medzi antioxidanty. Mango je tiež bohaté na vlákninu a enzým bromelaín. Žiadne konzervanty, pridaný cukor alebo arómy. Vybrali sme pre vás mango sušené mrazom v BIO kvalite , ktoré neobsahuje chémiu (pesticídy, ťažké kovy), pretože je vypestované v ekologickom poľnohospodárstve. Chuť čerstvého manga vďaka lyofilizácii Lyofilizácia je šetrný spôsob sušenia ovocia mrazom, kedy dochádza k odstráneniu všetkej vody z plodov. Zostáva uchovaná chuť, farba i dôležité vitamíny a minerály. Oproti sušenému ovociu chutia lyofilizované plody ako čerstvé! Mango je bohaté na enzým amylázu, ktorý sa podieľa napríklad na štiepení sacharidov. Vitamíny Zdroj amylázy BIO kvalita Pôvod: Srí Lanka BrainPedia. cz - miesto nabité informáciami! So správnymi informáciami nemožno urobiť zlé rozhodnutie. , Výživové hodnoty na 100 g Energetická hodnota 1538 kJ / 363 kcal Tuky 0,7 g - z toho nasýtené mastné kyseliny 0,3 g Sacharidy 82 g - z toho cukry 72 g Vláknina 8,4 g Bielkoviny 3 g Soľ.
Určenie |
Bez pridaného cukru |
Typ |
Superpotravina |
Forma |
Celé kusy |
Veľkosť balenia |
45 g |