BIO pôvod pre vyššiu dávku vitamínov bez chémie Moruša biela je pre svoje vlastnosti často radená medzi takzvané superpotraviny. Je bohatá na vlákninu a z vitamínov a minerálov môžeme v moruši nájsť predovšetkým vitamín C, sodík, vápnik a železo. Táto BrainMax Pure lyofilizovaná moruša je v certifikovanej BIO kvalite a chutí skutočne ako čerstvá. Za to všetko vďačí šetrnému procesu lyofilizácie. Chuť čerstvej moruše vďaka lyofilizácii Lyofilizácia je šetrný spôsob sušenia ovocia mrazom, kedy dochádza k odstráneniu všetkej vody z plodov. Zostáva uchovaná chuť, farba aj dôležité vitamíny a minerály. Oproti sušenému ovociu chutia lyofilizované plody ako čerstvé! Moruša okrem iného obsahuje resveratrol - prírodný antioxidant, ktorému je pripisované nespočetne pozitívnych účinkov na organizmus. Vitamíny Zdroj resveratrolu BIO kvalita Pôvod: Srí Lanka BrainPedia. cz - miesto nabité informáciami! So správnymi informáciami nemožno urobiť zlé rozhodnutie. Výživové hodnoty na 100 g Energetická hodnota 1632 kJ / 386 kcal Tuky 3,9 g - z toho nasýtené mastné kyseliny 1,4 g Sacharidy 80 g - z toho cukry 68 g Vláknina 7,5 g Bielkoviny 4 g Soľ.
Určenie |
Bez pridaného cukru |
Typ |
Lyofilizované ovocie |
Forma |
Celé kusy |
Veľkosť balenia |
45 g |