Nefiltrovaný BIO jablkový ocot BIO Jablčný ocot je surový nefiltrovaný ocot , ktorý je vyrobený výhradne kvasením vlastného jablčného vína, bez pridania kvasiniek či baktérií octového kvasenia a bez tepelného ošetrenia. Prečo piť jablkový ocot? Jablčný ocot je výborný pomocník na správne trávenie. Zvyšuje kyslosť tráviacich štiav, ktoré pomáhajú rozkladať potravu. Má prečisťujúce účinky , je vhodný pri črevných problémoch, prechladnutí, potláča chuť do jedla a je preto vhodný do redukčnej diéty. Použitie jablčného octu Má široké využitie nielen v kuchyni na dokyslenie omáčok, polievok, marinád , ale aj v starostlivosti o vlasy a pleť. V takom prípade odporúčame riediť s vodou. Ráno môžete pridať lyžicu do pohára vody a je vhodný aj do zálievok, alebo na dochutenie zeleninových šalátov. Obsah kyseliny octovej: 5% BrainPedia. cz - miesto nabité informáciami! So správnymi informáciami nemožno urobiť zlé rozhodnutie. Výživové hodnoty na 100 g Energetická hodnota 65 kJ / 16 kcal Tuky 0 g - z toho nasýtené mastné kyseliny 0 g Sacharidy 0,5 g - z toho cukry 0,5 g Bielkoviny 0,1 g Soľ 0,1 g BIO certifikácia CZ-BIO-001 Náš jablkový ocot má BIO certifikát - Produkcia ekologického poľnohospodárstva EÚ. Nákupom podporíte aj slovenské lesy #stromzaobjednávku! Zloženie: 100% organický jablčný ocot. Materská kultúra nie je závadou výrobku, je len dôsledkom prírodného charakteru výrobku. V prípade jej prítomnosti vo fľaši odporúčame ocot pred použitím precediť cez plátno alebo sitko. Obsah kyseliny octovej: 5% Pôvod: Česká Republika. Distribútor: Votamax s. r. o. , Hladnovská 83/93, Ostrava Skladovanie: Uchovávajte v suchu a nevystavujte priamemu slnečnému žiareniu Hmotnosť: 500 ml.
Určenie |
Bez škrobov a zahusťovadiel |
Veľkosť balenia |
500 ml |
Forma |
Ocot |
Typ |
Ocot |