PROBIO - Múka ražná celozrnná jemne mletá BIO Celozrnná múka sa od bežnej múky líšia obsahom otrúb. Široké využitie v kuchyni. Vhodná zvlášť na pečenie. TIP: Pre správne kysnutie odporúčame pridať aspoň 1 diel bežné múky na 4 diely celozrnné ražnej. využitie pečivo - chleba alebo pečivo, nahraďte vo svojom klasickom recepte bežnú múku celozrnnú a obohaťte tak svoj jedálniček o nový rozmer zahusťovanie - pretože je múka jemne namletá, môžete s ňou pokrmy opatrne zahusťovať vyprážanie - lievance, zemiakové placky i napríklad palacinky dobre chutia pripravené z celozrnnej múky knedle, cestoviny, halušky - múku dobre využijete aj pri príprave varených príloh Raž je veľmi nenáročná obilnina na prírodné podmienky. Pestuje sa predovšetkým v strednej a severnej Európe aj vo vyšších nadmorských výškach. Raž má dve formy, ozimná a jarné. Ozimná forma sa vyskytuje častejšie. Z raže sa vyrába nielen múka, ale napríklad aj náhradky kávy, cestoviny alebo whisky či ražnej pivo. PRO-BIO, obchodná spoločnosť s ro je prvý český výrobca a významný dodávateľ širokého sortimentu kvalitných biopotravín. Značka BIOHARMONIE zahŕňa základné suroviny ako strukoviny, múky, cestoviny alebo olej. Spoločnosť sa snaží vrátiť do slovenských kuchyňa zabudnuté tradičné plodiny ako je pohánka alebo pšeno a špalda. PRO-BIO prevádzkuje vlastné moderné mlyn s ohľadom na ekologické poľnohospodárstvo. Tento produkt ocenia predovšetkým spotrebitelia so záujmom o ekologické poľnohospodárstvo a udržateľný systém hospodárenia. Biopotraviny vždy prechádza systémom kontrol a certifikácie, ktorý zabezpečuje ich kvalitu a umožňuje im niesť toto označenie. zloženie ŽITNÁ múka celozrnná *. * produkt kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva alergény lepok skladovanie Skladujte pri teplote 25 ° C a relatívna vlhkosť vzduchu do 75%. Výživové údaje na 100 g Energetická hodnota 1 449 kJ / 342 kcal tuky: 1,3 g z toho nasýtené mastné kyseliny: 0,1 g sacharidy: 72,0 g z toho cukry: 1,8 g vláknina: 9,0 g bielkoviny: 6,1 g soľ: 0,0 g CZ-BIO-001.