Logo Logo
Anag Sous vide pro každého – 60 osvědčených receptů na jídla pro každý den - Lisa Q. Fetterman
Anag Sous vide pro každého – 60 osvědčených receptů na jídla pro každý den - Lisa Q. Fetterman
Krátky popis Diskontná produkt Anag Sous vide pro každého – 60 osvědčených receptů na jídla pro každý den - Lisa Q. Fetterman od výrobca Anag u nás nájdete v akcii za 10,57 €
Obvyklá cena
  • 10,57
Výrobca/Značka
Anag
EAN 9788075542823
Hodnotenie
(Celkom 23 hodnotenia )
Sous vide pre každého - 60 osvedčených receptov na jedlá na každý deň - Lisa Q. Fetterman Lisa Fetterman je riaditeľka spoločnosti a súčasne mamička dvoch malých detí. Vo svojej druhej knihe, Sous vide pre každého, ponúka elegantné odpoveď na otázku, ako uprostred náročného pracovného týždňa dopriať rodine kvalitné, a pokiaľ možno teplú večeru. Zoznámte sa s technológiou sous vide varenie Predstavuje takmer čarovnú technológiu sous vide varenie, ktorú však možno veľmi jednoducho využiť aj mimo prostredia luxusných reštaurácií. Pomocou ponorného sous vide cirkulátora, určeného pre použitie v domácich podmienkach, si môžete bez námahy a len s minimom času predpripraviť domáce "polotovary", z ktorých potom v priebehu týždňa v pár minútach vykúzlite lahodné jedlo. Skvelý pomocník pri príprave jekéhokoliv jedla V jednotlivých tematicky zameraných kapitolách je vždy najskôr popísaný tzv. Master recept, čiže základný postup pre sous vide úpravu konkrétne suroviny, na ktorý nadväzuje niekoľko spin-off receptov, ktorý tieto "domáce polotovary" využívajú ako základ pre finálnu pokrm. Pomocou metódy sous vide si tak môžete bez námahy a rizika neúspechu pripraviť napríklad Opité rezance, marocký quinoovou misku s grilovanou mrkvou a harissou, Čokoládovo-malinový parfait alebo Zmrzlinové sendviče. Táto kniha vám bude skvelým pomocníkom pri príprave akéhokoľvek jedla! Názov pôvodnej knihy: Sous Vide Made Sample: 60 Everyday Recipesfor Perfectly Cooked Meals Počet stránok: 240 väzba: brožovaná ISBN: 978-80-7554-282-3 Lisa Q. Fetterman - je zakladateľka a riaditeľka firmy Nomiku, ktorá ako prvá začala vyrábať ponorné sous vide cirkulátory pre domáce použitie (firma Nomiku však v decembri 2019 ohlásila koniec činnosti, pozn. Prekl. ). Lisa sa objavila v časopisoch Wired, MAKE a Forbes a v roku 2015 ju magazín Forbes spoločne so Zagato Survey za jej priekopnícku činnosť v oblasti stravovania zaradili do rebríčka 30 pod 30. Lisa študovala na New York University, ktorú zakončila titulom Bachelor of Arts v odbore žurnalistiky, a svoje kulinárske zručnosti si zdokonaľovala praxou v niekoľkých prvotriednych amerických reštauráciách, medzi inými napríklad v podnikoch Babbo, Jean-Georges a Saison. So svojím manželom, spoluzakladateľom Nomiku, žije v San Franciscu. Spoločne založili aj ďalšiu firmu, Nomiku Meals, návratný službu so zmrazenou jedlom, ktorá zákazníkom doručovala lahodná, sous vide predpripravená hotové jedlá (spolu s Nomiku ku rovnakému dátumu ukončila činnosť aj firma Nomiku Meals, pozn. Prekl. ).
Ďalšie produkty od výrobcu Anag
Ďalšie produkty v kategórii Knihy