Logo Logo
Anag Makrobiotické nedeľné varenie (vrátane DVD) - Ing. Dagmar Lužná
Anag Makrobiotické nedeľné varenie (vrátane DVD) - Ing. Dagmar Lužná
Krátky popis Diskontná produkt Anag Makrobiotické nedeľné varenie (vrátane DVD) - Ing. Dagmar Lužná od výrobca Anag u nás nájdete takmer zadarmo za 13,40 €.
Obvyklá cena
  • 13,40
Výrobca/Značka
Anag
EAN 9788075540799
Hodnotenie
(Celkom 24 hodnotenia )
Makrobiotické nedeľné varenie (vrátane DVD) - Ing. dagmar Lužná Chutné recepty na každú nedeľu v roku Kniha ponúka zaujímavé a chutné recepty na každú nedeľu v roku - môžete si uvariť podľa ročných období, pripraviť chutné jedlo podľa makrobiotických zásad z prirodzených potravín, teda plodov, ktoré polia a záhrady okolo nás ponúkajú ku zberu a k sezónnemu spracovaniu. A čo si pre chuťové bunky pripravíte na záver? No predsa dezert! Samozrejme sladký a hladký! Objavte čaro chutného a zdravého rodinného varenia Prežijete radosť pri objavovaní nových chutí pri príprave  vianočného "Makrá", s priateľmi môžete zdieľať svoje pocity pri popíjaní liečebných nápojov, s deťmi zameriate pozornosť na zdravé desiate a maškrty a všetci spoločne si vyskúšate svoju kreativitu pri príprave  zeleninových pokrmov a zistíte, že poriadna chuť je nenahraditeľná, a to ako u prípravy vianočného, tak novoročného menu. Zadarmo priložené DVD s cvičeniami A nakoniec malý bonus pre veľkú radosť: kniha je doplnená o DVD sa základy energetických cvičení Do-In, ktoré môžete vykonávať hneď ráno po prebudení, a cviky pre posilnenie alebo uzdravenie jednotlivých orgánov, ktoré môžete cvičiť v priebehu dňa, a to ako doma, tak vonku.   Počet stránok: 252 Väzba:  brožovaná + DVD ISBN: 978-80-7554-079-9     Ing. Dagmar Lužná - narodila sa v roku 1960 v znamení Strelca. O makrobiotiku sa aktívne zaujíma od roku 1990. Absolvovala kurzy u Ing. Jarmily Průchovej a neskôr u Milana Dvořáka, získala certifikát "Poradca pre tvorivý makrobiotický životný štýl". V rokoch 2000 až 2008 prevádzkovala v Košiciach predajňu zdravej výživy Ječmínek. V roku 2010 dokončila v magisterskom študijnom programe vzdelaní na Univerzite Tomáša Baťu v Zlíne ako inžinierka ekonómie v gastronómii.  .
Ďalšie produkty od výrobcu Anag
Ďalšie produkty v kategórii Knihy