Vlašský orech je známym zdrojom antioxidantov, ktoré chránia organizmus pred oxidačným stresom Už svojím tvarom a povrchovou štruktúrou, ktorý pripomína mozog, evokujú zdravotné benefity pre zdravie mozgu (brainfood), ale tým to nekončí Podporujú zníženie hladiny zlého cholesterolu v tele a pôsobí proti vzniku diabetu Majú tiež protizápalové účinky, podporujú proces chudnutia a podporujú drobnú náladu Obsahujú významné množstvo živín, bielkovín, antioxidantov, esenciálnych mastných kyselín, sacharidov, vitamínov a esenciálnych minerálov Vlašské orechy sú zdrojom minerálov (vápnik, železo, horčík, fosfor, draslík, sodík, zinok, meď, mangán a selén) a vitamínov (vitamín C, B1, B2, B3, B5, B6, B9, B12, vitamín E, K , a, beta-karotén, luteín a zeaxantín) zloženie olej z jadier vlašských orechov * za studena lisovaný (Juglans regia) * Produkt ekologického poľnohospodárstva Výživové údaje na 100g Energetická hodnota 0,502 kJ / 0,120 kcal tuky 13,6 g z toho nasýtené mastné kyseliny 1,2 g sacharidy 0 g z toho cukry 0 g bielkoviny 0 g soľ alergény vlašské orechy Krajina pôvodu Turecko objem 250 ml Zákal nie je na závadu Je spôsobený prírodným pôvodom produktu Uchovávať pri teplote do 20 0 C, chrániť pred priamym slnečným žiarením
Krajina pôvodu |
Turecko |
Obsah |
250ml |